HUOM!

Muista ilmoittaa kuvausluvasta! 

Löytyy sivulta "Yhteystiedot/ilmoittautuminen" lomakkeena > kuvauslupa

Seuran verkkokauppa
USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tärkeät kysymykset:

1. Miten valitsen sopivan ajan tai harjoitusmäärän viikossa?

Vastaus: Päivän ja ajan harjoitus määrästä viikossa voitte valita itse. Joko käytte kaikissa tai vain osassa harjoituksista.  HUOM LoTTA kilparyhmä käy vähintään 3krt jää/viikko + 2krt oheinen /baletti. 

Huomio! Valittaessa harjoitusaikoja, kiinnittäkää huomiota harjoittelusuunnitelmaan tai ottakaa yhteyttä päävalmentajaan tasapainoista kehitystä varten. Katso harjoitussuunnitelma täältä.

2. Voiko tulla kokeilemaan?

Vastaus: Sopivaan teille aikaan voitte tulla kokeilemaan luistelua tai koreografiaa ilmoittamalla päävalmentajalle tekstiviestitse tai WhatsAppin kautta, kiitos. 

3. Minkälainen pukeutuminen sekä varusteet täytyy olla jäällä, salissa sekä baletin tunneilla? 

Vastaus: Pukeutuminen jäällä täällä, pukeutuminen voimisteluharjoituksissa ja oheisissa sekä varusteet täällä, pukeutuminen baletin tunneille täällä.

4. Mistä saa vakuutuksen, tai pitääkö sellainen olla?

Vastaus: Jokaisella luistelevalla urheilijalla on oltava voimassa oleva harrastepassi tai kilpailupassi (kilpailijoille). Ilman sitä luistelija ei voi harrastaa lajia liiton ohjeistuksen mukaan tai käydä kisoissa. Harrastepassin tai kilpailupassin pääset hankkimaan tästä. Lisää tietoa saat painamalla tästä.

5. Onko pakko osallistua seuran esityksiin? 

Vastaus: Kaikki LoTTAn ja Kansalaisopiston (LOV/MI) jäsenet osallistuvat seuran järjestämiin esityksiin joita ovat mm. joulu- ja kevätnäytökset. Muistutamme, että säännöllinen osallistuminen harjoituksiin on erittäin tärkeää esitysnumeroiden valmistumisen kannalta. Vältä turhia poissaoloja! 

Jos teillä on jokin painava syy tai lääkärin todistus, miksi ette pysty osallistumaan

Ilmoita siitä puheenjohtajalle mahdollisimman pian (mahdollisuuksien mukaan etuajassa)! 

Muut kysymykset:

1. Mitä tehdä, jos jääaika ei sovi  Kansalaisopiston/LoTTAn ryhmissä? 

Vastaus: Jos jääaika ei jostain syystä sovi opiston alkeet ryhmässä, aina voi tulla sunnuntain harjoituksiin klo 16:45-17:30. LoTTa ryhmäläiset ilmoittakaa asiasta päävalmentajalle. 

2. Voiko käydä sekä Kansalaisopiston että LoTTAn rymissä yhtäaikaisesti?

Vastaus: Kyllä se on mahdollista, päävalmentajan suostumuksen mukaan. Ota kuitenkin huomioon, että LoTTa ryhmäläiset käyvät harjoituksissa vähintään 3krt/viikko jää + 2 oheinen. Ota yhteyttä päävalmentajaan puhelimitse (testiviestillä tai WhatsApissa). Siirry tästä.

3. Jää kestää 16.4. asti. Miten sen jälkeen luistelijat harrastavat taitoluistelua?

Vastaus: Luistelijat käyvät aktiivisesti salissa ja siellä samaan tapaan kuin oheisissa tehdään samoja taitoluisteluelementtejä kuin jäällä. Kun jää sulkeutuu maalisukuun lopussa, meilla alkaa voimistelutoiminta. Se ylläpitää hyvää tasapainoa ja venyvyyttä. Voimistellessa käytämme myös voimisteluesineitä, kuten palloa ja nauhaa. On myös mahdollista käydä jäällä Haminassa 1-2 krt/vk. Järjestämme kesällä leirejä. 

4. Keitä ovat kilparyhmäläiset ja ketkä sinne voivat osallistua?

Vastaus: Kilparyhmässä ovat lapset ketkä haluavat harrastaa enemmän kuin 3 kertaa viikossa jäällä + käyminen oheisissa ja koreografian tunneilla, haluavat oman soolo-ohjelman tai haluavat kilpailla Suomen taitoluisteluliiton mukaisien sääntöjen mukaan. 

5. Onko olemassa paikkaa, josta saa nopeasti vastauksia?

Vastaus: Meillä on WhatsApp ryhmä, johon pystytte lähettämään kysymyksenne ja saamaan vastaukst nopeasti sekä kaikki ajankohtaiset tiedotteet. WhatsApp ryhmään pystytte liittymään, kun olette seuran jäsen tai LOV/MIn jäsen. 

6. Mitä kuuluu taitoluisteluun?

Vastaus: Jään ohella taitoluisteluun kuuluu myös harjoittelu salissa eli oheiset. Oheisia vietetään Forumissa ja Generalshagen koulussa. Koreografiakin on osa taitoluistelua ja sitä vietetään aina sunnuntaisin. Ohjelmahetkiäkin vietetään Forumissa ennen koreografian tuntia (kehitämme kilpaohjelman koreografian puolta). 

7. Voinko käydä vain salissa/oheisissa?

Vastaus: Kyllä voitte. Oheis tuntien ohjeet tästä

8. Voinko käydä vain baletin tunneilla?

Vastaus: Kyllä voitte. Katsokaa, mistä baletin tunnit koostuvat.

9. Minne minun täytyy ilmoittautua, jotta lapseni saa kilpa tai soolo-ohjelman?

Vastaus: Ensimmäisen soolo-ohjelman seura tekee luistelijalle ilmaiseksi. Kilpa -ohjelma on käytössä 3-4 kautta. Kilpa -ohjelmat tehdään ohjelmatunneille tarkoitetulla ajalla. Ohjelmatuntien aika täytyy ennakolta varata ja sopia päävalmentajan kanssa. 

HUOM! Lapsen halutessa kilpailla on tehtävä kilpaohjelma, joka on maksullinen riippumatta siitä, tehdäänkö lapselle ensimmäsitä kertaa kilpaohjelmaa tai  ei       HUMIO ohjelmatunnille pääsee max 1-2 lasta=25e                                         Yksityistunnille pääsee max 1-3 lasta. 1-2 lasta = 25e ja 3 lasta = 30e